Založ si blog

Ty brďo

Ty brďo*

 

*…, človek sa nestačí čudovať, keď dnes počuje z úst toho, ktorý bol najhorlivejším zástancom  vstupu Slovenska do eurozóny nasledovné: „Ja som bol aj predtým za vstup do eurozóny , ALE za predpokladu, že …“. Nie sú podstatné tie bodky za ALE, nakoľko v inkriminovanej dobe to ALE oficiálne nikdy neodznelo. Ani nemohlo. Dobre si pamätáme na ten čurbes, keď bývalý premiér prehlásil, že Slovensko prijme euro, len keď to bude pre Slovensko výhodné. Naša Národná po tejto hláške nestíhala intervenovať, tak sa nám tá naša staro-nová Sk rozkolísala.

Alebo druhý príklad, keď ten istý politik hovorí v parlamente o „zvrátenom“ daňovom zvýhodnení megakasín, ktoré by mimochodom priniesli prácu 9 tisíc ľuďom a nie zanedbateľný príjem do ŠR, ALE, pritom mu nevadí účelovo meniť pravidlá počas hry v prípade voľby generálneho prokurátora.

*…, človek pozerá ako puk, a nestačí sa diviť, ale čo je horšie, volič je riadne dezorientovaný. Kto je tu vlastne pravičiar a kto socialista? Kto to myslí s občanmi dobre a kto tu zavádza? Toť otázka. Dnes už totiž neplatí, to čo bolo včera. Zajtra nebudeme vedieť, čo bola pravda predvčerom.

Takže takto, milý volič. Kúp si kompas a rovno na sever. ALE!!! Bez sprievodu tých našich srandovných politikov!

 

Kto je tu vlastne hyena?

24.11.2014

Dnes nám naša siedma veľmoc priniesla správy o tom, ako sa náš sociálny premiér rozhorčil nad tým, že si ľudia dovolili protestovať so sviečkami rovno pred domom 2. najvýznamnejšieho verejného činiteľa, ktorý je podozrivý, že je za špinavosťami okolo kupčenia so zdravím tohto národa, a nazval ich veľmi expresívne: hyenami. Takže takto: Hyeny sú známe aj ako [...]

Koniec, alebo druhý začiatok, epilóg

20.05.2014

V mojich predchádzajúcich dvoch blogoch s rovnakým názvom som mapovala kroky, ktoré prešlo Slovensko od Mečiara až po nášho terajšieho dvojnásobného premiéra, ktorý sa po vyhratých voľbách v roku 2012 zaviazal byť zodpovedným, vedieť ako konať a vládnuť tak, aby kvalita života v Slovenskej republike bola trvalo udržateľná a vrátiť ľuďom nádej, že žijú [...]

Keď túžba po moci zatemní zdravý rozum

24.03.2014

Prístup k moci by mal byť zakázaný tým, ktorí ju milujú. Platón Včera sme do schránky dostali list. Nebol to obyčajný list. Obálka bola krásne ofrankovaná farebným slovenským štátnym znakom s červeným odkazom: PRIPRAVENÝ PRE ĽUDÍ, kandidát na prezidenta Róbert Fico (vlastnoručne podpísaný). List je na kvalitnom kriedovom papieri so známym obrazom z bilbordov, [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

zaza

Nebojme sa pravdy. Aj tak nás raz zastihne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 71
Celková čítanosť: 340204x
Priemerná čítanosť článkov: 4792x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy