Založ si blog

Čaro nechceného

Zasa raz naše komerčné TV mali šťastie. Politik, ktorý podľa svojho kolegu je „najvýraznejšia charizmatická osobnosť SNS“, sa postaral o trocha rozruchu na tej našej zúboženej politickej scéne.

Bol ten chlapík na červenej, viditeľne vykazujúci známky podnapitosti náš najväčší národniar, alebo to bola fotomontáž? A keď to bol skutočne on, bol vôbec podgurážený? To dnes rieši polovica Slovenska. Tak mi povedzte, vážení, má ten politik charizmu, alebo nie? No rozhodne má. To mu musí uznať každý, lebo na Slovensku už jeho výroky zľudoveli.

Iné naše celebrity sú nútené si za minútové vystúpenie v TV šotoch zaplatiť, ale on nie! On to má zadarmo, a ešte na každej komerčnej TV vo večerných správach dokonca 2 krát. Je to fenomén, ktorý ešte na Slovensku nebol. Po všetkých tých škandalóznych vyjadreniach na adresu takmer každého, po všetkých tých opileckých excesoch, po všetkých tých arogantných výpadoch na slušných ľudí, ktorí si vykonávali iba svoju prácu, je táto figúrka stále aktívna na  našej politickej scéne, a dokonca sedí v našom najvyššom zákonodarnom orgáne.

Tak mi napadá, že aj keď sa to vymyká logike, že keď chcete byť viditeľní a žiadaní, tak zatĺkajte, klamte, urážajte, dehonestujte, hrešte, obviňujte, nedodržujte zákony a naše komerčné TV sa o vás pobijú.

004544

Kto je tu vlastne hyena?

24.11.2014

Dnes nám naša siedma veľmoc priniesla správy o tom, ako sa náš sociálny premiér rozhorčil nad tým, že si ľudia dovolili protestovať so sviečkami rovno pred domom 2. najvýznamnejšieho verejného činiteľa, ktorý je podozrivý, že je za špinavosťami okolo kupčenia so zdravím tohto národa, a nazval ich veľmi expresívne: hyenami. Takže takto: Hyeny sú známe aj ako [...]

Koniec, alebo druhý začiatok, epilóg

20.05.2014

V mojich predchádzajúcich dvoch blogoch s rovnakým názvom som mapovala kroky, ktoré prešlo Slovensko od Mečiara až po nášho terajšieho dvojnásobného premiéra, ktorý sa po vyhratých voľbách v roku 2012 zaviazal byť zodpovedným, vedieť ako konať a vládnuť tak, aby kvalita života v Slovenskej republike bola trvalo udržateľná a vrátiť ľuďom nádej, že žijú [...]

Keď túžba po moci zatemní zdravý rozum

24.03.2014

Prístup k moci by mal byť zakázaný tým, ktorí ju milujú. Platón Včera sme do schránky dostali list. Nebol to obyčajný list. Obálka bola krásne ofrankovaná farebným slovenským štátnym znakom s červeným odkazom: PRIPRAVENÝ PRE ĽUDÍ, kandidát na prezidenta Róbert Fico (vlastnoručne podpísaný). List je na kvalitnom kriedovom papieri so známym obrazom z bilbordov, [...]

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

zaza

Nebojme sa pravdy. Aj tak nás raz zastihne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 71
Celková čítanosť: 340638x
Priemerná čítanosť článkov: 4798x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy