Čaro nechceného

13. januára 2011, zaza, I tak še da

Zasa raz naše komerčné TV mali šťastie. Politik, ktorý podľa svojho kolegu je „najvýraznejšia charizmatická osobnosť SNS“, sa postaral o trocha rozruchu na tej našej zúboženej politickej scéne.

Bol ten chlapík na červenej, viditeľne vykazujúci známky podnapitosti náš najväčší národniar, alebo to bola fotomontáž? A keď to bol skutočne on, bol vôbec podgurážený? To dnes rieši polovica Slovenska. Tak mi povedzte, vážení, má ten politik charizmu, alebo nie? No rozhodne má. To mu musí uznať každý, lebo na Slovensku už jeho výroky zľudoveli.

Iné naše celebrity sú nútené si za minútové vystúpenie v TV šotoch zaplatiť, ale on nie! On to má zadarmo, a ešte na každej komerčnej TV vo večerných správach dokonca 2 krát. Je to fenomén, ktorý ešte na Slovensku nebol. Po všetkých tých škandalóznych vyjadreniach na adresu takmer každého, po všetkých tých opileckých excesoch, po všetkých tých arogantných výpadoch na slušných ľudí, ktorí si vykonávali iba svoju prácu, je táto figúrka stále aktívna na  našej politickej scéne, a dokonca sedí v našom najvyššom zákonodarnom orgáne.

Tak mi napadá, že aj keď sa to vymyká logike, že keď chcete byť viditeľní a žiadaní, tak zatĺkajte, klamte, urážajte, dehonestujte, hrešte, obviňujte, nedodržujte zákony a naše komerčné TV sa o vás pobijú.

004544